Alphen aan den Rijn

Studio Scherp is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, tussen Alphen aan den Rijnen Den Haag. Voor veel bedrijven in Alphen aan den Rijn verzorgen wij autobeletteringinterieurgevel en lichtreclameretailcommunicatie, borden & doekenKlik hier voor onze referenties in en om Alphen aan den Rijn.

Autobelettering en carwrapping in Alphen aan den Rijn en omgeving

Autobelettering zorgt voor veel contactmomenten met potentiele klanten in Alphen aan den Rijn. De auto is een onmisbaar vervoermiddel en de belettering zorgt ervoor dat u gezien wordt in Alphen aan den Rijn! Autobelettering is onze passie! Wij beletteren uw personenautovrachtwagen of bestelbus snel en vakkundig. Van plakletters tot full color, van stickers tot logo. Ook kunnen wij uw auto voorzien van raamfolie om uw spullen in de auto te beschermen tegen inbrekers en UV. Autobelettering  en ramen blinderen zonder luchtbellen, daar is Studio Scherp sterk in. Wij hebben niet alleen Autobeletteringen uitgevoerd in de regio Alphen aan den Rijn maar werken door heel Nederland. Neem contact op voor meer informatie.

Gevel en lichtreclame maken Alphen aan den Rijn sfeervol

Gevel- en lichtreclame is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Alphen aan den Rijn. Onverlicht en verlichte naamdragers zoals een naambord, letters en logo, neon, lichtbakkenzuilen en lichtlijnen maken het verschil in het zichtbaar maken van uw bedrijf en huisnummer in Alphen aan den Rijn.

Studio Scherp biedt een groot assortiment doosletters, LED letters, neonreclame en lichtbakken. Tevens voeren wij onderhoud aan bestaande installaties en verzorgen wij de vergunningaanvraag al meer dan 60 jaar in Alphen aan den Rijn en door heel Nederland.

Uw bedrijfsruimte in Alphen aan den Rijn en omgeving is het visitekaartje

Niet alleen door de gevelreclameneon letters of lichtbak valt uw bedrijf op in Alphen aan den Rijn, met  een sfeervol interieur laat u een goede eerste indruk achter. Dit kan al met een spreuk aan de wand muurdecoratie, muurteksten of sierlijke letters al dan niet uitgelicht. Laat  u inspireren door de specialist! Dit kan in Alphen aan den Rijn, Den Haag en Rotterdam, maar ook in Leiden en omgeving hebben wij al diverse interieur voorzien van raamdecoratie en muurdecoratie. Neem contact op voor meer informatie.

Voor doeken en borden in Alphen aan den Rijn, moet je bij Studio Scherp zijn!

Uw reclameboodschap uitdragen langs de weg of tijdens een evenement in Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij Studio Scherp op het juiste adres. Het beletteren van spandoeken of vlaggen, een naambord, stoepbord, of banieren voorzien van uw logo en een belettering in full color of foto op doek, Studio Scherp heeft passie voor reclame! Reclame op doeken en borden brengt op eenvoudige wijze de boodschap over aan potentiele klanten in Alphen aan den Rijn en is een ideaal middel om activiteiten onder de aandacht te brengen. Wij monteren niet alleen in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer en Voorburg, maar werken door heel Nederland. Het fotoalbum bevat een overzicht van de projecten. Neem contact op voor meer informatie.

 

 

Voor retailcommunicatie in en om Alphen aan den Rijn moet je bij Studio Scherp zijn!

Retailcommunicatie leveren wij aan bedrijven in en om Alphen aan den Rijn , denk hierbij aan fotobehang, kliklijsten, posters, plafondhangers en bewegwijzering. Retailcommunicatie zorgt voor een perfecte balans tussen uw merk en de kassa. Uw produkt presentatie brengen wij aan op uw balie, maar ook uw etalage of gevelreclame voorzien wij van uw logo en huisstijl. Ook de bewegwijzering behoort binnen of buiten de winkel niet te ontbreken. Retailcommunicatie brengt  mensen uit Alphen aan den Rijn in beweging. Naar uw winkel, naar uw schap en naar uw kassa. Vele ondernemingen in en om Alphen aan den Rijn behoren tot onze tevreden klantenkring.

Contact

Industrieweg 36a
2382 NW Zoeterwoude Rijndijk
31+ (0)71 531 81 63
info@studioscherp.nl

Kvk nummer: 69084645
BTW nummer : NL857725464B01
Leveringsvoorwaarden