Den Haag

Studio Scherp is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, gelegen vlakbij Den Haag. Voor veel bedrijven in de regio Den Haag verzorgen wij autobelettering, gevel- en lichtreclame, interieur, retailcommunicatie, borden en doeken. Klik hier voor onze referenties in en om Den Haag.

Autobelettering en carwrapping in Den Haag en omgeving

Autobelettering zorgt voor veel contactmomenten met oude en nieuwe klanten in Den Haag. De auto is onmisbaar en de belettering zorgt ervoor dat u gezien wordt in Den Haag! Autobelettering is onze passie! Wij beletteren uw personenauto , vrachtwagen of bestelbus snel en vakkundig. Van plakletters tot full color, van stickers tot logo. Ook kunnen wij uw auto voorzien van raamfolie, ter bescherming van uw spullen in de auto. Autobelettering  en ramen blinderen zonder luchtbellen, daar is Studio Scherp sterk in. Wij hebben niet alleen Autobelettering projecten uitgevoerd in de regio Den Haag maar werken door heel Nederland. Neem contact op voor meer informatie.

Gevel en lichtreclame mag niet ontbreken in Den Haag

Uw pand in Den Haag verdient de aandacht. Gevel- en lichtreclame is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Onverlicht en verlichte naamdragers zoals een naambord, letters en logo, neon, zuilen, lichtbakken en lichtlijnen maken het verschil in het zichtbaar maken van uw bedrijfsnaam en huisnummer in Den Haag.

Studio Scherp biedt een groot assortiment doosletters, LED letters, neonreclame en lichtbakken. Tevens voeren wij onderhoud aan bestaande installaties en verzorgen wij de vergunningaanvraag al meer dan 60 jaar in Den Haag maar ook  door heel Nederland.

Voor retailcommunicatie in en om Den Haag ga je naar Studio Scherp 

Retailcommunicatie leveren wij aan bedrijven in en om Den Haag in de vorm van fotobehang, kliklijsten, posters, plafondhangers en bewegwijzering. Retailcommunicatie zorgt voor een perfecte balans tussen uw merk en de kassa. Uw produkt presentatie brengen wij aan op uw balie, maar ook uw etalage of gevelreclame voorzien wij van uw huisstijl en logo. Ook de bewegwijzering mag in of buiten de winkel niet te ontbreken. Retailcommunicatie brengt klanten uit Den Haag in beweging. Naar uw winkel, naar uw schap en naar uw kassa. Vele ondernemingen in en om Den Haag behoren tot onze tevreden klantenkring.

Reclame op en in uw bedrijfsruimte in Den Haag en omgeving 

Niet alleen door de gevelreclame, neon letters of lichtbak valt uw bedrijf op in Den Haag, maar een sfeervol interieur laat u een goede eerste indruk achter. Dit kan al met een spreuk aan de wand d.m.v. muurdecoratiemuurteksten of sierlijke letters met en zonder verlichting. Laat  u inspireren door de specialist en wij maken een offerte op maat. Dit kan in Alphen aan den RijnDen Haag en Rotterdam, maar ook in Leiden en omgeving hebben wij al diverse interieur voorzien van raamdecoratie en muurdecoratie. Neem contact op voor meer informatie.

Val op in Den Haag en omgeving met borden en doeken

Uw reclameboodschap uitdragen op het voetbalveld, langs de weg of bij een evenement op het Malieveld in Den Haag? Dan bent u bij Studio Scherp op het juiste adres. Het beletteren van spandoeken of vlaggen, een naambord of stoepbord, banieren voorzien van uw logo en een belettering in full color of foto op doek, Studio Scherp heeft passie voor reclame! Reclame op borden en doeken brengt op eenvoudige wijze de boodschap over aan potentiele klanten in Den Haag en is een ideaal middel om uw activiteiten onder de aandacht te brengen. Wij monteren niet alleen in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn, GoudaZoetermeer en Voorburg, maar werken door heel Nederland. Het fotoalbum bevat een overzicht van de projecten. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Industrieweg 36a
2382 NW Zoeterwoude Rijndijk
31+ (0)71 531 81 63
info@studioscherp.nl

Kvk nummer: 69084645
BTW nummer : NL857725464B01
Leveringsvoorwaarden