Gouda

Studio Scherp, specialist in reclame, is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, gelegen vlakbij Gouda. Voor veel bedrijven in Gouda verzorgen wij autobelettering, gevel- en lichtreclame, interieur, retailcommunicatie, borden en doeken. Klik hier voor onze referenties in en om Gouda.

Gevel en lichtreclame in Gouda en omgeving 

Uw pand verdient de aandacht. Gevel- en lichtreclame is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Gouda. Onverlicht en verlichte teksten zoals een naambord, letters en logoneonlichtbakkenzuilen en lichtlijnen maken het verschil in het zichtbaar maken van uw bedrijfsnaam en huisnummer in Gouda.

Studio Scherp biedt een groot assortiment doosletters, LED letters, neonreclame en lichtbakken. Tevens verzorgen wij al meer dan 60 jaar het onderhoud aan bestaande installaties in Gouda maar ook  door heel Nederland.

 

Autobelettering in omgeving Gouda

Autobelettering zorgt voor veel contactmomenten met potentiele klanten in Gouda. De auto is een onmisbaar vervoermiddel en de belettering zorgt ervoor dat u elke kilometer gezien wordt in Gouda! Autobelettering werkt effectief! Wij beletteren uw personenautovrachtwagen of bestelbus snel en vakkundig. Van plakletters tot full color, van stickers tot logo. Ook kunnen wij uw auto voorzien van raamfolie om uw spullen in de auto uit het zicht te houden voor onbevoegden. Autobelettering  en ramen blinderen zonder luchtbellen, daar is Studio Scherp sterk in. Wij hebben niet alleen Autobelettering projecten uitgevoerd in de regio Leiden maar werken door heel Nederland. Neem contact op voor meer informatie of vraag vandaag nog een offerte aan.

Presenteer uw bedrijf in Gouda met borden en doeken

Uw reclameboodschap uitdragen langs de weg, op het sportveld of bij een evenement in Gouda? Dan bent u bij Studio Scherp op het juiste adres. Het beletteren van spandoeken of vlaggen, een naambord of stoepbord, banieren voorzien van uw logo en een belettering in full color of foto op doek, Studio Scherp heeft passie voor reclame! Reclame op borden en doeken brengt de boodschap over aan potentiele klanten in Gouda. Het is een ideaal middel om uw activiteiten onder de aandacht te brengen. Wij monteren niet alleen in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer en Voorburg, maar werken door heel Nederland. Het fotoalbum bevat een overzicht van de projecten. Neem contact op voor meer informatie.

 

Uw bedrijfsruimte in Gouda en omgeving is uw visitekaartje 

Niet alleen door de gevelreclame, neon letters of lichtbak valt uw bedrijf op in Gouda, met  een sfeervol interieur laat u een goede eerste indruk achter. Dit kan al met een spreuk aan de wand d.m.v. muurdecoratiemuurteksten of sierlijke letters al dan niet uitgelicht. Laat u inspireren door de specialist en wij maken een offerte op maat. Dit kan in Alphen aan den RijnDen Haag en Rotterdam, maar ook in Leiden en omgeving hebben wij al diverse interieur voorzien van raamdecoratie en muurdecoratie. Neem contact op voor meer informatie.

Voor retailcommunicatie in en om Gouda kom je naar Studio Scherp

Retailcommunicatie leveren wij aan bedrijven in en om Gouda in de vorm van plafondhangers, fotobehang, kliklijsten, posters,en bewegwijzering. Retailcommunicatie zorgt voor een perfecte balans tussen uw merk en de kassa. Uw produkt presentatie brengen wij aan op uw balie, maar ook uw etalage of gevelreclame voorzien wij van uw logo. Ook de bewegwijzering behoort in of buiten de winkel niet te ontbreken. Retailcommunicatie brengt mensen uit Gouda in beweging. Naar uw winkel, naar uw schap en naar uw kassa. Vele ondernemingen in en om Gouda behoren tot onze tevreden klantenkring.

Contact

Industrieweg 36a
2382 NW Zoeterwoude Rijndijk
31+ (0)71 531 81 63
info@studioscherp.nl

Kvk nummer: 69084645
BTW nummer : NL857725464B01
Leveringsvoorwaarden