Leiden

Studio Scherp is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden. Voor veel bedrijven in Leiden verzorgen wij autobelettering, gevel en lichtreclame, interieur, retailcommunicatie, borden en doeken. Klik hier voor onze referenties in en om Leiden.

Autobelettering en carwrapping in Leiden en omgeving

Autobelettering zorgt voor veel contactmomenten met potentiele klanten in en buiten Leiden. De auto is een onmisbaar vervoermiddel en de belettering zorgt ervoor dat u gezien wordt in Leiden! Autobelettering is onze passie! Wij beletteren uw personenautovrachtwagen of bestelbus snel en vakkundig. Van plakletters tot full color, van stickers tot logo. Ook kunnen wij uw auto voorzien van raamfolie om uw spullen in de auto te beschermen tegen UV en inbrekers. Autobelettering  en ramen blinderen zonder luchtbellen, daar is Studio Scherp sterk in. Wij hebben niet alleen Autobelettering projecten uitgevoerd in de regio Leiden maar werken door heel Nederland. Neem contact op voor meer informatie.

De gevel van uw bedrijf in Leiden en omgeving is uw visitekaartje 

Niet alleen door de gevelreclame, neon letters of lichtbak valt uw bedrijf op in Leiden, met  een sfeervol interieur laat u een goede eerste indruk achter. Dit kan al met een spreuk aan de wand d.m.v. muurdecoratie, muurteksten of sierlijke letters al dan niet uitgelicht. Laat  u inspireren door de specialist in reclame en wij maken een offerte op maat. Dit kan in Alphen aan den RijnDen Haag en Rotterdam, maar ook in Leiden en omgeving hebben wij al diverse interieur voorzien van raamdecoratie en muurdecoratie. Neem contact op voor meer informatie.

Gevel en lichtreclame van Studio Scherp maken Leiden sfeervol

Uw pand in Leiden verdient de aandacht. Gevel- en lichtreclame is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Onverlicht en verlichte naamdragers zoals een naambord, letters en logo, neon, lichtbakkenzuilen en lichtlijnen maken het verschil in het zichtbaar maken van uw bedrijfsnaam en huisnummer in Leiden. Studio Scherp biedt een groot assortiment doosletters, LED letters, neonreclame en lichtbakken. Tevens voeren wij onderhoud aan bestaande installaties en verzorgen wij de vergunningaanvraag al meer dan 60 jaar in Leiden maar ook  door de rest van Nederland.

Meer opvallen in Leiden met borden en doeken

Uw reclameboodschap uitdragen langs de weg of tijdens een evenement in Leiden? Dan bent u bij Studio Scherp op het juiste adres. Het beletteren van spandoeken of vlaggen, een naambord of stoepbord, banieren voorzien van uw logo en een belettering in full color of foto op doek, Studio Scherp heeft passie voor reclame! Reclame op doeken en borden brengt op eenvoudige wijze de boodschap over aan potentiele klanten in Leiden en is een ideaal middel om uw activiteiten onder de aandacht te brengen. Wij monteren niet alleen in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn, GoudaZoetermeer en Voorburg, maar werken door heel Nederland. Neem contact op voor meer informatie.

 

Voor retailcommunicatie in en om Leiden ga je naar Studio Scherp

Retailcommunicatie leveren wij aan bedrijven in en om Leiden in de vorm van fotobehang, kliklijsten, posters, plafondhangers en bewegwijzering. Retailcommunicatie zorgt voor een perfecte balans tussen uw merk en de kassa. Uw produkt presentatie brengen wij aan op uw balie, maar ook uw etalage of gevelreclame voorzien wij van uw logo en huisstijl. Ook de bewegwijzering behoort binnen of buiten de winkel niet te ontbreken. Retailcommunicatie brengt  mensen uit Leiden in beweging. Naar uw winkel, naar uw schap en naar uw kassa. Vele ondernemingen in en om Leiden behoren tot onze tevreden klantenkring.

 

Contact

Industrieweg 36a
2382 NW Zoeterwoude Rijndijk
31+ (0)71 531 81 63
info@studioscherp.nl

Kvk nummer: 69084645
BTW nummer : NL857725464B01
Leveringsvoorwaarden