Als het wrappen van jouw auto te kostbaar wordt, is alleen een tekst of logo een betaalbaar alternatief. Door minder folie te gebruiken (en dus minder vierkante meters), ben je dus voordeliger uit.

Door logo’s en teksten te combineren en zo efficient mogelijk te monteren, dragen wij bij Studio Scherp ook bij aan minder afval. Scheelt weer! Onze printfolies, waar wij auto stickers van maken, zijn ook nog eens volledig pvc vrij en recyclebaar.

Studioscherp Autosticker

Foto: Studio Scherp

Maximaal effect auto stickers

Waarom zou je auto stickers laten monteren? Net als bij gevelreclame en reclameborden, dient het vooral om de wereld te laten zien wie je bent, waar je voor staat en voor wie je werkt. Volgens de laatste telling van het CBS telt ons land 8,7 miljoen auto’s, waarvan er overigens 7,6 miljoen in het bezit van een particulier. Dat betekent dat autoreclame dus uiterst lucratief is! Als er op 2 mensen in dit land dus 1 auto is, is de kans dat jouw naam, bedrijf of logo door minimaal de helft van het land kan worden gezien. Dus de vraag is eerder, waarom niet?

Afbeeldingen Studio Scherp Auto Sticker

Foto: Studio Scherp

Grote of kleine auto stickers?

Hoe bepaal je de afmetingen van jouw auto stickers? Dat is afhankelijk van een aantal factoren; allereerst het formaat van de auto en de afmetingen van het logo of bedrijfsnaam. Het draait hier ook allemaal om verhoudingen: als het logo klein op je werkkleding en de deur staat, is het natuurlijk raar om dit levensgroot op je auto te zetten. Want het gaat bij huisstijlen voornamelijk om herkenbaarheid en uniformiteit. Soms staat een klein logo op een grote wagen juist subtiel en een groot logo op een kleine auto heel mooi! Ook ben je deels afhankelijk van de mogelijkheden per voertuig. Als er veel tekst op gaat en er weinig grote vlakken voorhanden zijn, is het wellicht raadzaam om dit aan te passen naar de beschikbare mogelijkheden.

Wij hebben voldoende ervaring om te bepalen of je auto een mooie uitstraling krijgt met grote of juist kleine stickers.

Studio Scherp De Nerds Auto Sticker

Foto: Studio Scherp

Mogelijkheden auto stickers

Auto stickers kunnen bij ons op verschillende manieren worden geproduceerd. Dat is natuurlijk grotendeels afhankelijk hoe het logo, beeldmerk of tekst/slogan eruit ziet. Snijfolie is in vele kleuren verkrijgbaar, wij werken samen met gerenommeerde merken zoals 3M, Avery Dennison, Oracal en Arlon. Naar wens is elke (Pantone kleur) op bestelling leverbaar en kunnen wij zelf veel kleuren zeer nauwkeurig benaderen met onze HP latex printers.

Na het printen werken wij de folie af met een mat of glans laminaat, zodat de kleuren langer mooi blijven en beter bestendig zijn tegen de weer & wind. Deze materialen zijn tot wel 120% uitrekbaar en lenen zich dus uitstekend om in randen en geulen te worden aangebracht. De mogelijkheden hiermee zijn dus eindeloos! Klik hier voor auto’s die wij in het verleden hebben mogen plakken.

Autostickers

Foto: Studio Scherp