Wat kun je allemaal doen als bedrijf doen om meer naamsbekendheid te genereren? Naast de auto– en gevelreclame op je eigen pand en voertuig(en), kun je met adverteren, sponsoring en reclame ook rekenen op veel ‘exposure’. ‘Blootstelling’ zoals dat dan wordt genoemd. Denk aan sportverenigingen, huis aan huis bladen en natuurlijk banners op websites. 

Verschillende reclameborden

Het ene reclamebord is het andere niet; hier gaan we even dieper op de verschillende mogelijkheden in. Het soort reclamebord is natuurlijk afhankelijk van de toepassing. Buiten of binnen, hoog of laag, groot of klein en zichtbaarheid. Al deze factoren kunnen bijdragen aan een succesvol en opvallend reclamebord. Als deze vragen zijn beantwoord, kunnen we in overleg met jou het beste bord maken voor de juiste toepassing. In de borden zit dus een hoop variatie. Zo kun je bijvoorbeeld ook voor een reclamebord met verlichting kiezen. 

Reclame Bord Studio Scherp Tuin

Foto: Studio Scherp

Toepassingen van jouw reclamebord

Zo hebben wij de keus uit diverse materialen, diktes en afwerkingen. Lichtgewicht of juist zwaar, UV-bestendig, met of zonder frame, gevelbevestiging, afstandsmontage, hangend of staand, lichtdoorlatend of juist niet, zonwerend en ga zo maar door. Een zorgvuldige scan van ons op locatie, natuurlijk in samenspraak met de opdrachtgever, geeft veel inzicht in de mogelijkheden en eventuele uitdagingen ter plaatse. Is een ladder of trap voldoende of is een steiger nodig? Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

Tussen de woorden met een lage concurrentie zaten veel woorden met een in verhouding laag zoekvolume

Foto: Studio Scherp

Waarom reclameborden met verlichting?

Een reclamebord valt natuurlijk al gelijk meer op als er verlichting bij zit gemonteerd. Op deze manier is jouw naam ook zichtbaar als de zon niet meer schijnt of wanneer jouw pand in een wat minder zonnige hoek zit. Met de hedendaagse technieken is niks te gek en wordt je als bedrijf niet langer alleen beperkt tot het daglicht. Het gebruik van ledverlichting is daar de oplossing voor. Led verlichting is laag in stroomverbruik, geeft nauwelijks warmte af en is naast duurzamer dus ook veiliger. Jouw gevel valt meer op in het straatbeeld en draagt dus ook bij aan de zichtbaarheid op straat.

Studio Scherp Reclame Bord

Foto: Studio Scherp

Herkenbaarheid

Een reclamebord draagt dus 24/7 bij aan jouw naamsbekendheid!

Of je nu kiest voor verlicht of onverlicht, mensen zullen zich jouw logo en pand onbewust beter herinneren of wellicht zelfs opslaan als een herkenningspunt onderweg. Naast een opvallend reclamebord kun je jouw logo ook terug laten komen als led-sign in bijvoorbeeld een etalage. (Indien aanwezig) Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos! Klik op deze link voor meer voorbeelden, een offerte of informatie.

Borden Voor Reclame

Foto: Studio Scherp