Rotterdam

Studio Scherp is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, omgeving Rotterdam. Voor veel bedrijven in Rotterdam en omgeving verzorgen wij autobelettering, gevel- en lichtreclame, interieur, retailcommunicatie, borden en doeken. Klik hier voor onze referenties in en om Rotterdam

Gevelreclame in Rotterdam en omgeving valt op!

Niet alleen door de gevelreclame, neon letters of lichtbak valt uw bedrijf op in Rotterdam, met  een sfeervol interieur laat u een goede eerste indruk achter. Dit kan al met een spreuk aan de wand d.m.v. muurdecoratie, muurteksten of sierlijke letters al dan niet uitgelicht. Laat  u inspireren door de specialist en wij maken een offerte op maat. Dit kan in Alphen aan den RijnDen Haag en Rotterdam, maar ook in Leiden en omgeving hebben wij al diverse interieur voorzien van raamdecoratie en muurdecoratie. Neem contact op voor meer informatie.

Autobelettering en carwrapping in Rotterdam en omgeving 

Autobelettering zorgt voor veel contactmomenten met potentiele klanten in Rotterdam. De auto is een onmisbaar vervoermiddel en de belettering zorgt ervoor dat u gezien wordt in Rotterdam Autobelettering en carwrapping is onze passie! Wij beletteren uw personenauto, vrachtwagen of bestelbus snel en vakkundig. Van plakletters tot full color, van stickers tot logo. Ook kunnen wij uw auto voorzien van raamfolie om uw spullen in de auto te beschermen. Autobelettering  en ramen blinderen, daar is Studio Scherp sterk in. Wij hebben niet alleen Autobelettering projecten uitgevoerd in de regio Rotterdam maar werken door heel Nederland. Neem contact op voor meer informatie.

Onze gevel en lichtreclame maakt  Rotterdam sfeervol 

Uw pand in Rotterdam verdient de aandacht. Gevel- en lichtreclame is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Onverlicht en verlichte naamdragers zoals een naambord, letters en logo, neon, lichtbakken, zuilen en lichtlijnen maken het verschil en laat uw pand en huisnummer opvallen in Rotterdam.

Studio Scherp biedt een groot assortiment doosletters, LED letters, neonreclame en lichtbakken. Tevens verzorgen wij de vergunningaanvraag voeren wij onderhoud aan bestaande installaties en al meer dan 30 jaar in Rotterdam maar ook  door heel Nederland.

 

Voor retailcommunicatie in en om Rotterdam moet je  bij Studio Scherp zijn! 

Retailcommunicatie leveren wij aan bedrijven in Rotterdam in de vorm van fotobehang, kliklijsten, posters, plafondhangers en bewegwijzering. Retailcommunicatie zorgt voor een perfecte balans tussen uw merk en de kassa. Uw  bedrijfs presentatie brengen wij aan op uw balie, maar ook uw etalage of gevelreclame voorzien wij van uw logo. Ook de bewegwijzering behoort in of buiten de winkel niet te ontbreken. Retailcommunicatie brengt  mensen uit Rotterdam in beweging. Naar uw winkel, naar uw schap en naar uw kassa. Vele ondernemingen in en om Rotterdam behoren tot onze tevreden klantenkring.

Val op in Rotterdam met doeken en borden

Uw reclameboodschap uitdragen langs de weg, tijdens een evenement of op een voetbalveld in Rotterdam? Dan bent u bij Studio Scherp op het juiste adres. Het beletteren van spandoeken of vlaggen, een naambord of stoepbord, banieren voorzien van uw logo en een belettering in full color of foto op doek, Studio Scherp heeft passie voor reclame! Reclame doeken en borden brengen op eenvoudige wijze de boodschap over aan potentiele klanten in Rotterdam en brengen uw activiteiten onder de aandacht. Wij monteren niet alleen in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer, Rotterdam en Voorburg, maar werken door heel Nederland. Het fotoalbum bevat een overzicht van de projecten. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Industrieweg 36a
2382 NW Zoeterwoude Rijndijk
31+ (0)71 531 81 63
info@studioscherp.nl

Kvk nummer: 69084645
BTW nummer : NL857725464B01
Leveringsvoorwaarden