Voorburg

Studio Scherp is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, gelegen vlakbij Voorburgen Den Haag. Voor veel bedrijven in Voorburg en omgeving verzorgen wij autobelettering, gevel- en lichtreclame, interieur, retailcommunicatie, borden en doeken. Klik hier voor onze referenties in en om Voorburg.

Autobelettering en Carwrapping in de omgeving van  Voorburg

Autobelettering zorgt voor veel contactmomenten op de wegen in Voorburg, maar ook daarbuiten. De auto is een onmisbaar vervoermiddel en de belettering zorgt ervoor dat u gezien wordt in Voorburg! Autobelettering werkt effectief! Wij beletteren uw personenautovrachtwagen of bestelbus vakkundig en snel. Van plakletters tot full color, van logo  tot stickers. Ook kunnen wij uw auto voorzien van raamfolie zodat uw spullen in de auto uit het zicht is voor onbevoegden. Autobelettering  en ramen blinderen zonder luchtbellen, daar is Studio Scherp sterk in. Wij hebben niet alleen Autobelettering projecten uitgevoerd in de regio Voorburg maar werken door heel Nederland. Neem contact op voor meer informatie.

Onze gevel en lichtreclame mag gezien worden in Voorburg

Uw pand verdient de aandacht. Gevel- en lichtreclame is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Voorburg. Onverlicht en verlichte naamdragers zoals een naambord, letters en logoneonlichtbakkenzuilen en lichtlijnen maken het verschil in het zichtbaar maken van uw bedrijfsnaam en huisnummer in Voorburg.

Studio Scherp biedt een groot assortiment doosletters, LED letters, neonreclame en lichtbakken. Tevens verzorgen wij het onderhoud aan bestaande installaties al meer dan 60 jaar in Voorburg maar ook  door heel Nederland.

Voor retailcommunicatie in de buurt Voorburg ga je naar Studio Scherp 

Retailcommunicatie leveren wij aan bedrijven rondom Voorburg , denk aan fotobehang, kliklijsten, posters, plafondhangers en bewegwijzering. Retailcommunicatie zorgt voor een perfecte balans tussen uw merk en de kassa. Uw produkt presentatie brengen wij aan op uw balie, maar ook uw etalage of gevelreclame voorzien wij graag van logo en huisstijl. Ook de bewegwijzering behoort in of buiten de winkel niet te ontbreken. Retailcommunicatie brengt mensen uit Voorburg in beweging. Naar uw winkel, naar uw schap en naar uw kassa. Vele ondernemingen in en om Voorburg behoren tot onze tevreden klantenkring.


Uw bedrijfsruimte in Voorburg en omgeving mag gezien worden!

Niet alleen door de gevelreclame, neon letters of lichtbak valt uw bedrijf op in Voorburg, met  een sfeervol interieur laat u ook een goede eerste indruk achter. Dit kan al met een spreuk aan de wand d.m.v. muurdecoratie, muurteksten of sierlijke letters al dan niet uitgelicht. Laat u inspireren door de specialist en wij maken een offerte op maat. Dit kan in alphen aan den RijnDen Haag en Rotterdam en ook in Leiden en omgeving hebben wij al diverse interieur voorzien van raamdecoratie en muurdecoratie. Neem contact op voor meer informatie.

Borden en doeken  vallen op in Voorburg

Uw reclameboodschap uitdragen langs de weg, op het voetbalveld of tijdens een evenement in Voorburg? Dan bent u bij Studio Scherp op het juiste adres. Het beletteren van spandoeken of vlaggen, een naambord of stoepbord, banieren voorzien van uw logo en een belettering in full color of foto op doek, Studio Scherp heeft passie voor reclame! Reclame op doeken en borden brengt de boodschap over aan potentiele klanten in Voorburg en is een ideaal middel om uw activiteiten onder de aandacht te brengen. Wij monteren niet alleen in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer en Voorburg, maar werken door heel Nederland. Het fotoalbum bevat een overzicht van de projecten. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Industrieweg 36a
2382 NW Zoeterwoude Rijndijk
31+ (0)71 531 81 63
info@studioscherp.nl

Kvk nummer: 69084645
BTW nummer : NL857725464B01
Leveringsvoorwaarden